pondělí 27. července 2009

Challenge closed...and winners are...

Thank you all for downloading and participating in our challenge!
Rialeigh, KajunKJ and Maggie Mae, thanks for your fantastic LOs, I´ve sent links by PM to you (please check your PM box at MLAS) . Congrats, girls!!!

středa 15. července 2009

New minikit, freebie and challenge!!!

I´m releasing today at MLAS new minikit named Kitty in my sketchbookgarden. It´s quite different from my other kits, funny and bright coloured... I´ve made it when I was excited with my new tablet:-). This minikit will be 30% off for next 7 days.
----------
Ode dneška můžete na MLAS najít nový minikit Kitty in my sketchbookgarden. Je trochu v jiném stylu, veselý, hravý, zkrátka udělaný z radosti z nového tabletu:-). Následující týden bude se slevou 30%.




One of my CT girls, Blanulak, had an idea to do a challenge with add on freebie - so here it is. Do you like to win the new minikit? So download this freebie, make LO using at least 75% of this freebie and upload it to my designer´s folder (ad77design) in MLAS-mylifeandscrap.com gallery. Please name your uploaded LO "KittyChall_yourname". End is 23th July.
----------
Jedna z mých CT, Blanulak, měla bezvadný nápad udělat challenge s add on freebie. Chcete vyhrát tento nový minikit?
Stáhněte si tenhle free add on, udělejte LOčko s použitím min. 75% materiálu z freebka, nahrajte ho do mé složky (ad77design) v galerii na MLAS-mylifeandscrap.com. Nahrané ločko nazvěte prosím "KittyChall_vasejmeno". Konec soutěže je 23.července.



DOWNLOAD ADD ON FREEBIE
password/heslo: pearls

pondělí 13. července 2009

Wear my blinkie and get RAKed!

Do you like my design? I´ve made a fan blinkie (it´s very simple, my first attempt to make a blinkie :-)), so grab it and wear it proudly in your signature at scrap forums - I´d occasionally be RAKing fans of my design, when I notice my blinkie at DST or somewhere else.
----------
Líbí se vám moje kity? Konečně jsem udělala fan blikačku (buďte shovívaví, byl to můj první pokus podle návodu od lesany :-)), tak jestli se vám líbí, dělejte nám reklamu - a já občas budu rozdávat RAKy, když někde na DST či jinde blikačku zahlídnu...

čtvrtek 9. července 2009

NEW boyish kit!!! On sale now!!!

I have a new kit named Boyswear in brown, blue and mainly my favourite shade of green colour (maybe you´ve noticed, I´m a little obsessed by this shade:-)). I hope you will like it, it´s good not only for boys´ pages! You can get it at MLAS - don´t miss the sale - this kit is 30% off for one week!
----------
Mám za sebou pěkně rušný týden, ale konečně jsem dokončila protipól ke kitu Girlswear, klučičí Boyswear v hnědé, modré, a hlavně mém oblíbeném odstínu zelené (jsem touhle barvou krapet posedlá:-)). Doufám, že se vám bude líbit! Je v prodeji na MLAS - a bude celý týden se slevou 30%!



little inspiration - pages from me, blanulak, and two from martinaSK:





sobota 4. července 2009