sobota 13. března 2010

Closing 1 dollar sale!!!



ONE DOLLAR SALE!!! Retirement sale at Scrapbird!!! Every item in my Scrapbird store is now only $1!!! So don´t miss it, it´s the last chance to buy, regrettably I´m closing up my design at the end of March, because I need to attend to my family much more for some months. I hope I´ll come back sometime (be sure, I´ll miss it), but now the real life come first...
Find the sale at my Scrapbird store.

pátek 5. března 2010

Pauza a akce na MMB: 1+1 zdarma

Krásné páteční skoro jarní ráno... Přicházím s ne příliš veselou zprávou - i když mě to moc mrzí, budu muset načas skončit s designovaním - potřebuji se teď naplno věnovat rodině... Moc moc moc děkuji věrným zákaznicím scraperkám a slibuji, že se časem vrátím:-)!
Do 11.3. budou kity ještě v prodeji na MMB - vyberte si jakékoli 2 produkty z mé nabídky - a ten levnější dostanete zdarma! Platí od 4. do 11.3.! Nabídku všech kitů najdete v tomto albu.

středa 3. března 2010

Sleepy Teddy-bear kit

Kit ideal for layouts with your sweet sleeping babies... Includes: more than 80 elements (includes colour versions), 4 layered shadowed elements (ready to use), 7 frames and 10 papers. S4H FRIENDLY!!! Find it in my Scrapbird store.

Perfektní kit pro stránky s vašimi spícími zlatíčky! Obsahuje více než 80 elementů (včetně barevných verzí), 7 rámečků, 4 navrstvené a ostínované elementy (jen dáte na fotku a máte ozdobeno:-)) a 10 papírů. S4H FRIENDLY!!!
Za korunky ke koupi zde.