pátek 24. února 2012

Quickly stacked 2 (templates)

I was so nicely surprised, how you liked Quickly stacked 1 templates, that I made another pack of templates for stacked papers. Quickly stacked 2 templates are coming in PU/S4H/S4O version and also for designers in CU version. Pack contains 4 different layered templates in PSD, TIFF and separate PNGs, 12x12. Shadows are in separate layers.

Musím se přiznat, že mě dost (a velmi mile!) překvapil ohlas, jaký má první pack Quickly stacked templates, tak jsem se hned pustila do dalších templates na vrstvené papíry. Stejně jako s prvním packem, tak i s Quickly stacked 2 templates budete mít parádní navrstvené a ostínované papíry během chvilky. Velikost 12x12, 4 různé vrstvené šablony ve formátu PSD i v TIFF a v jednotlivých PNG souborech (pro ty, co mají SW, který nepracuje s PSD). Stíny jsou opět v oddělených vrstvách. Na Scrapuj.cz nakoupíte za korunky, a to jak v PU/S4H/S4O - pro scraperky, tak v CU verzi pro digiscrapbookové designérky.

čtvrtek 2. února 2012

Quickly stacked 1 (templates)

I know you lot of you like stacked papers, so I made pack of templates for these stacked papers.
Quickly stacked 1 templates are coming in PU (+S4H/S4O) version and also for designers in CU version. Pack contains 4 different layered templates in PSD format, 12x12. Shadows are in separate layers.

Vím, že spousta z vás miluje vrstvené papíry prokládané elementy, takže - tady jsou šablonky, aby skládání netrvalo tak dlouho:-). S Quickly stacked 1 templates budete mít parádní navrstvené a ostínované papíry během chvilky. 4 různé vrstvené šablony v PSD formátu, 12x12. Stíny jsou v oddělených vrstvách. Na Scrapuj.cz nakoupíte za korunky, a to jak v PU(S4H/S4O) verzi - pro scraperky, tak v CU verzi pro digiscrapbookové designérky.