čtvrtek 17. června 2010

Celebrating 1 year of designing by grab bag and sale!

I can´t believe that´s already 1 year since I started with designing. I´ve learnt a lot about digiscrap design during this year... I loved the 2 shops I was selling there before too, but MScraps is my favourite one and I´m really happy I become a member of designer´s family there.



So - celebrate this anniversary with me! I´m having a sale at MScraps - all kits and packs are on sale 25-60%off!!! Be watching this blog and follow me on facebook - I´ll be giving away some coupons for my MScraps store!

And - new Turquoise Grab Bag is coming!!! If you like suprises, it´s just the right product for you! Contains 1 kit, 1 paper pack and 1 template pack (4 .psd templates). At first I wanted to do a remake of my very first kit - Turquoise butterfly, there are remade some elements from this kit, but finally it´s not a remake, but rather "inspired by":-)). Grab Bag is for USD 3,30 only - but for limited time only, so don´t miss it! (after some time I will put the products to store separately).

----------

Ani bych nevěřila, že už je to rok, co jsem se pustila do dělání kitů... Pojďte se mnou slavit - na Scrapuj.cz je nový kit, resp. více než kit - tyrkysový grab bag a tady na blogu a na mé facebookové stránce budete průběžně nacházet i nějaké kuponky do shopu na MScraps. Na MScraps až do konce června budou všechny kity a packy ve slevě, na českém shopu slevy nebudou, ale nemusíte smutnit, i normálně tu mám ceny většinou o něco nižší než na MScraps (ale můžete popátrat, co teď vyjde kde levněji).

Milujete tajemství a necháváte se rádi překvapit? Pak je Turquoise Grab Bag to pravé pro vás! V balíčku, do kterého předem nevidíte:-), dostanete za cenu kitu (60,-Kč) mnohem víc. Představu o tom, co se v grab bagu skrývá, si můžete udělat z loček, které vytvořily úžasné scraperky z mého CT. A pozor - grab bag bude takto v prodeji jen po omezenou dobu, takže neváhejte, poté budou jednotlivé věci prodávány zvlášť za plnou cenu. Vše je samozřejmě S4H/S4O friendly! V grab bagu najdete: kit (přes 60 elementů, 9 papírů a 1 abeceda (i se všemi českými znaky)) + paper pack (10 papírů) + template pack (4 vrstvené šablony ve formátu PSD).


COUPON CODE good for Turquoise Grab Bag (for 3 fastest scrappers): turbutbag1
You must be logged using it. ENJOY!

1 komentář:

  1. Wow! Thank you so much for the coupon! I was just able to use it! Happy designing anniversary!!!! ((hugs))

    OdpovědětVymazat