středa 3. listopadu 2010

Christmas Time, iDSD and giveaway

Christmas Time is here! Not really:-), just my newest kit and overlays named Christmas Time is coming... Not in traditional colours, but I hope you´ll like it.

And - we´ve started with celebrating iDSD sooner at MScraps, from today to sunday is the whole store on sale 30% and with 10USD purchase you will get collab Organic for free!
And you could still find some of my older stuff in retiring soon for lower prices (from 1 to 3 dollars).

Do you like to win coupons to my store? I´ll be giving away some 10 dollars coupons, if you like to win, just leave me a comment here. and you can double or triple your chance - if you become (or already are) follower of my blog, you can leave second comment. and if you become (or already are) fan of my FB page, you can leave third comment - so your chance to win increases!

Vánoční čas - je tady! Zatím tedy jen můj nový kit (+overlays) nazvaný Christmas Time. Doufám, že se vám bude líbit. Barvičky nejsou úplně tradiční, ale k zimním fotkám budou bezvadně ladit. Nakupovat můžete na Scrapuj.cz, samostatně kit či overlays nebo obojí ve výhodném packu.

Chcete vyhrát kupony do mého obchůdku na MScraps? Mám připravených pár desetidolarových kuponů, stačí, když mi tady necháte koment. Chcete znásobit svou šanci na výhru? Přihlašte se jako "pravidelný čtenář" mého blogu a můžete poslat další koment. A jste na facebooku? Staňte se fanouškem stránky ad77design a můžete poslat třetí koment a ztrojnásobit tak svoji šanci na výhru!

18 komentářů:

  1. This is very pretty, honey!!! Thank you for the chance!

    OdpovědětVymazat
  2. And I follow your blog! :) (And really enjoy it!)

    OdpovědětVymazat
  3. And I didn't know you had a facebook page, but I just went there and "like" you now!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful stuff Lucie! Thanks for the chance :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny vianočný kit!!! A ločka z neho sú úžasné! Dakujem za šancu vyhrať. Pekný večer Maca

    OdpovědětVymazat
  6. Váš blog sledujem už dlhšiu dobu.

    OdpovědětVymazat
  7. A stala som sa fanušikom na FB.

    OdpovědětVymazat
  8. I've got a subscription to your blog in my Google reader, does that count as "following your blog" ?
    Hugs.

    OdpovědětVymazat
  9. This is a beautiful kit! I LOVE the nontraditional colors! Thanks so much for a chance to win a coupon to your store - how fabulous that would be!

    OdpovědětVymazat
  10. Wauuu!!! Tento kit je naozaj fantastický! Veľmi sa mi píčia elementy, papiere a farby! Tvoj CT vytvoril excelentné Lóčka! ja mám veľmi rád Vianoce a tak tiež každý vianočný kit!

    Stal som sa sledovateľom tvojho blogu.

    Som aj fanúšik na facebooku.

    ĎAKUJEM ZA ŠANCU VYHRAŤ!!!

    OdpovědětVymazat