čtvrtek 12. srpna 2010

Autumn apples - NEW (free gift with purchase!) ...and coupons:-)

Yes, I know it´s August, but... Autumn apples are coming:-)! Are you interested in how it started? At the beginning my son had randomly arranged 5 candys on the table - and I was so excited seeing it, I took a photo of them promptly and thought - what a great colour scheme for autumn kit!!!

In MScraps store you can buy this Autumn apples kit - and also coordinating Autumn apples overlays, be sure they´re gorgeous:-)! Or buy them both together in money saving Autumn apples pack. From Friday 13th to Sunday 15th Autumn apples on sale 20%off! - and for a limited time you´ll get a free gift with purchase - my last year´s Autumn overlays.


Vím, že je možná trochu bláznivé "vylézt" v srpnu s podzimním kitem, ale třeba se vám už teď bude hodit do kalendářů... Zajímá vás, jak tenhle kit vznikl? Úplně nahodou - syn si při svačince rovnal lentilky z Kostíků a vyšla mu tam právě tahle úžasná kombinace zelené, žluté, oranžové a hnědé s bílou, že jsem ho okamžitě zastavila, letěla pro foťák a vyfotila dřív, než se do nich stihl pustit:-). Ta kombinace si přímo říkala o použití do podzimního kitu, no nemám pravdu:-)?

Kupovat Autumn apples můžete buď na zahraničním shopu nebo za korunky na Scrapuj.cz. Spolu s kitem je v prodeji i set úžasných overlays (už navrstvené a ostínované aranže, se kterými budete mít hned ozdobeno) - můžete koupit obojí samostatně nebo v cenově výhodném packu kit + overlays dohromady. Po omezenou dobu dostanete s Autumn apples jako dárek i loňské Autumn overlays, takže neváhejte!



77 elements (incl. colour variations). some elements are also in shadowed version
11 papers
16 beautiful overlays and clusters, already layered and shadowed - just ready to use!
----------
77 elementů (včetně barevných variací). některé elementy jsou také v ostínované verzi
11 papírů
16 nádherných overlays a clusters - už navrstvených a ostínovaných aranží hned připravených k použití

CT pages:


And something for first 3 fastest scrappers - use coupon autblog and you´ll get my Autumn apples pack for free! HURRY UP!

A pro 3 nejrychlejší, které chtějí mít Autumn apples pack úplně zdarma - použijte coupon code autblog v shopu na MScraps!

3 komentáře:

  1. Wow!! This is beautiful!! Thank you so much for the coupon!!! Mwah!!!

    OdpovědětVymazat
  2. thanks for the coupon!! as i said at mscraps - i LOVE it!!! hope i´ll get some time to create soon!! hugs, t!

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks for the coupon ;-)Another great kit.

    OdpovědětVymazat